неделя, 4 декември 2011 г.

Review [PSP] Toy Story 3

Какво да кажа за начални думи? Това е една изключително забавна игра, с която ще успеете да оползотворете 4-5 часа от своя живот :D .

Меню:

Меню-то ви предлага няколко начина за игра: Първият е "Woody's Roundup" , следва същинското приключение носещо името "Advenrure book", а третия начин е подобен на първия , но носи името "Buzz Adventures"

Геймплей:
Изображение
Играта е доста забавна и няма моменти , в които да ви доскучае. Ще имате възможност да играете с всеки от героите в режим "Adventure book". Този режим е най-продължителният и най-забавният от всички. Когато вървите из нивата ще можете да събирате звезди , с които после от меню-то Bonus ще можете да си купувате разни нещица. Ще можете още да събаряте кубчета и под тях също да откривате звезди. Ще имате възможност да скачате като Тарзан из цялата стая или да бягате от камери или малки деца. Ще можете да влизате във вентилационната система. Може би единствения проблем е, че играта е прекалено кратка и няма да усетите как тези 4-5 часа геймплей минават. В "Woody's Roundup" и "Buzz Adventures" ще можете да играете с Buzz и Woody. С Buzz ще можете да се сражавате с роботи и да стреляте с лазер , а с Woody ще можете да яздите кон или да прогонвате бандити. Тези два режима целят да ви откъснат на моменти от играта, но те все пак не удължават играта кой знае колко

История:
В играта вие сте играчки и първоначалната ви цел е да стигнете до господаря си Andy, но до целта си ще трябва да се справяте с редица изпитания като да скачате от кола на кола , или да спасявате другите играчки от сигурна смърт. Историята е проста, но много интересна! Почти сигурен съм, че историята следва тази от анимацията :D .

Графика:
Това е най-слабото звено на играта. Хората от Дисни са се погрижили перфектно за всичко останало , но графиката е доста занемарена. Шлемът на Buzz не е кръгъл и лесно се забелязват леките ъгълчета по него. По бялата ивица на шапката на жената каубой (не и знам името) се забелязват бели точки.

Звук:
Мелодията в менюто е само една и се повтаря монотонно, но все пак това е мелодията на цялото филмче и е разбираемо , защо се повтаря само тя. Говора , който издават героите е идентичен с тези от филмчето.

Геймплей: 8 - защото играта е много кратка
История: 6 - макар и интересна тя е проста
Графика: 4
Звук: 6

Обща отценка: 6/10

Няма коментари:

Публикуване на коментар