четвъртък, 3 януари 2013 г.

Честита Нова Година!

Честита Нова 2013 гогина на всички! Като за начало искам да ви пожелая здраве и късмет, а всичко останало ще дойде от само себе си.

Понеже не съм много по актуалните игри, ще ви покажа един клип, който на кратко ще успее да обобщи абсолютно всичко от изминалата 2012 година. Ето го и него:



И след като не мога да дам обективно мнение върху излезналите през годината игри, то ще ви покажа моя top по линии на най-добри герои в League of legends за изминалата година- играта, за която се пише главно в моя блог!



TOP Laner

#1 Jayce (Юли 2012)














Топ линията е най-трудна за определяне, защото през изминалата година Riot пуснаха цели 8 героя (ако броим и някои jungler-и които се играят top), но все пак надпреварата печели Jayce, просто защото е силен герой и не е нужно да наречем героя OP. Jayce има всичко нужно за top laner и е един изключително забавен за игра герой, който може да се играе на всяка линия, но top си остава неговия връх. на второ и трето място са съответно Vi и Darius.


MID Laner

#1 Zyra(Юли 2012)













Най-вероятно ще я срещнете не на mid lane-a, а в bot-a като support, Zyra обаче си остава най-доброто AP carry за миналата година. Ако мога да я сравня с някой от останалите герои то би било "Heimerdinger с ult-a на Nunu". Масивният и ult е изключително полезен в team fight-oвете, а с другите и магии ще можете да държите опонентите си настрана. Тук много се колебах между Diana и Zyra, но накрая реших че Diana я предпочитам като jungler. На 3-то място остава Ziggs.


Jungler

#1 Hecarim(Април 2012)















Въпреки че беше брутално осакатен през сезон 3, то Hecarim бе господ през сезон 2 и през по-голямата част от годината и това му носи първото място при jungler-те. Героят има невероятното свойство да прави gank-ве дори когато противника има ward е много полезно.Ult-a му е изключително полезен в team fight-овете или просто за бягство. Дори да имате 2-3 gank-a и от тях да имате assist-ове това въобще не е проблем, защото Hecarim може и да фарми в гората, при това много бързо. За сезон 3 конкретно - най-добрия създаден jungler през изминалата година е Diana, която заема 2-то място, а след нея е и Elise.


AD Carry

#1 Varus (Април 2012)













Честно казано тук е много трудно да се определи, но все пак за мен Varus e по-добър от Draven. Първо трябва да спомена, че аз съм почитател на героите, които стакват нещо ("E" на Twitch стаква отрова, както и W-то на Varus стакват едни кръгчета xD дето бият по-вече dmg). Основната причина да избера Varus пред Draven е улта на Varus, който е много по-полезен в team fight.


Support 

#1 Nami (Декември 2012)













Не само най-добрия support за годината, Nami e и един от най-добрите support-и в момента. Тя просто има всичко от което един support се нуждае!


Това беше от мен за изминалата година, сега е време да се насочим към настоящата =) .

Няма коментари:

Публикуване на коментар