събота, 26 май 2012 г.

Game of Thrones, The Prince of Winterfell! Season 2 Episode 8 - Review

The Prince of Winterfell е 8 епизод от 2 сезон на Game of Thrones! Този епизод ни показа събитията преди развръзката на целия 2 сезон!

В епизода много неща започнаха да се случват, но така и не завършиха.
- Лорд Тайвин се запъти към Роб Старк
- Станис е пред "Кралски чертог"
- Кралеубиеца избяга и е на път за Кралски чертог
- Аре и приятелите и тръгнаха на път
- Джон Сняг отива при Манс
- Денерис отива в "Дома на безсмъртните", за да вземе своите дракони
Като цяло този епизод бе преходен към финалните 2 епизода!

Мисля, че участието на Теон Грейджой във 2  сезон приключи с този епизод. Аз лично не виждам какво по-вече може да се показва около него. Сега той(би трябвало) ще се върне на Железните острови и живот и здраве, ако има друг сезон на Game of Thrones ще го видим там.

Край на разговорите между Аря и Тайвин. След като Аря бе оставена в Харънхъл да служи на "Планината", вече беше очевадно, че тя не иска да остава повече в Харанхъл. Видяхме способността  и да манипулира хората, като накара на сила Джакен да и помогне. Трябва да призная, че Аря манипулира изключително добре Джакен и тази част от епизода ми хареса много.

Полуръката измисли план, който Джон трябва да направи, за да помогне на хората от "Вала" и така Джон се нагърбва с тежка задача. Дали ще я изпълни?

Смятате ли, че Джейми Ланистър ще успее да стигне до Кралски чертог?

Отново имаше части с очастието на Тирион, които отново бяха страхотни. Първо частта с измислянето на план за защитата на Кралски чертог, след това беше заплашван от Церсей. Видяхме и нахъсаният Джофри, който ще "победи" Станис. Последвалият финален разговор между Тирион и Варис беше страхотен. Направиха извод за това, кой обича "Играта" и кой иска да я "играе".

Като цяло интересен епизод, но когато той е преходен, по-голяма оценка от 7 не мога да дам!

Вече постнах трейлъра за 9-ти епизод, но ако не сте го видели ЦъК!






Няма коментари:

Публикуване на коментар