четвъртък, 18 октомври 2012 г.

Промяна на Twisted Treeline


От Riot май са се досетили, че Twisted Treeline не се играе особено много и затова са решили да направят Remake на картата.

Явно те искат отново да разнообразят нещата по играта и затова ще update-нат Twisted Treeline. Честно казано съм хем за, хем против този remake. Честно казано TT(Twisted Treeline) нямаше проблеми във визуално отношение или нещо такова, а просто винаги  е по-забавно да се играе 5в5. С този Remake, картата ще започне да се играе масово, но това ще е в рамките на 2-3 месеца. След това отново всички ще се върнат към Summoners Rift.(Ще стане както стана и с Dominion)

Ето и какво ще има в новата TT карта:



Новата Twisted Treeline изглежда много по-впечатляващо и определено новия висш бъф (паяка за убиване) ще е интересно предизвикателство.Capture точките ще помагат на целия отбор, тъй че ако притежавате една capture point би било полезно за целия отбор. Все пак съм на мнение, че трябваше да има и бъфове. Плюс това завладяването на 2 capture точки би дало голяма преднина на единия отбор, затова и игрите би трябвало да свършват по-бързо от обикновеното, което си е sucks от всякъде.

Общо взето съм 50/50 за тази промяна. Все пак Riot може да барнат нещо в дните преди пускането на картата и наистина да ни зарадват. Who knows?

Ето го и боса на картата:

Good Luck Hecarim :D !

Няма коментари:

Публикуване на коментар