неделя, 20 май 2012 г.

Game of Thrones, A Man Without Honor! Season 2 Episode 7! Review.

Искам да се извиня, но просто тази седмица беше много натоварена, затова поствам ревю-то на новия епизод чак сега!В епизода ще бъда изключително кратък и главно ще обобщя нещата.

"A Man Witgout Honor" продължава точно там където 6 епизод свърши!

Джон Сняг продължава своите "приключения" отвъд Вала като нещата около него продължават да стават все по-задълбочени и все по-интересни.

Ако миналият сезон можехме да гледаме Game Of Thrones само заради Тирион Ланисът, то този сезон може да гледаме нашият любим сериал само заради Аря Старк и Тайвин Ланистър. В миналото или по-миналото ревю споменах, че все още се осеща присъствието на Нед Старк при Аря, като при този епизод  не е по-различно. Аря и Тайвин изглеждат така всякаш искат да станат приятели, но ние продължаваме да виждаме как Аря желае да убие Тайвин.

Нещата в Карт продължават да бъдат все толкова интересни, след като Денерис вече знае къде са нейните дракони, но сега трябва да намери безопасен начин да си ги прибере. Тук тя може да приеме и Ксаро(най-богатият мъж в Карт) за предател, след като той е криел истината от него през цялото време. Аз мога да кажа, че след като драконите на Денерис бяха отвлечени, първият заподозрян от моя страна беше пича(човекът с "Дома на безсмъртните", който напрактика е взел драконите на Денерис) вие ако желаете можете да ми вярвате или не :P .

Разговорът между Церсей и Санса също бе много хубав - "Обичай само децата си" това за мен е един полезен съвет, който Санса трябва да послуша ако иска да оцелее в Кралски чертог.Разговорът между Церсей и Тирион няма да го коментирам.

Радвам се, че най-накрая видяхме Джейми "Кралеубиеца" Ланистър. Ако не се лъжа този сезон го видяхме само в 1 епизод. Имаше напрежение и около него, след като избяга. След това разговорът му с Кейтлин Старк също бе интересен.

И даааа, стигнахме Теон Грейджой. Със сигурност той е основният съперник на Джофри в битката за това кого да мразим повече. Теон продължава да бъде жесток и да всява страх  в очите на своите поданици, а финалът с крещящият Магистър на Winterfell беше просто епичен от всяка точка. Определено това бе "кулминацията" на злините на Теон.

В заключение ще повторя думите си от преди: С наближаването на края на 2-ри сезон, епизодите стават все по-интересни!

Ето го и Promo-то на 8-ми епизод:

1 коментар: