четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Champion Spotlight - Ziggs, The Hexplosive Expert

Поради една или друга причина, вчера не успях да постна Champion Spotlight-a и да го коментирам. За мое щастие днес ще мога да го направя! Така че ви представям Ziggs........ The Hexplosive Expert:
Abilities:


Short Fuse(Passive) - На няколко секунди една от атаките на Ziggs ще прави допълнителен damage. Ако се пусне някоя магийка бързината, с която се пуска Short Fuse се увеличава.

Bouncing Bomb - Ziggs мята бомба, която ако уцели противников герой се взривява и прави damage както на ударения герой, така и на тези около него. Ако бомбата не уцели враг, тя се отблъсква и при среща с враг се взривява или пък се взривява на третото си тупване на земята. Колкото по надалече мятате бомбата толкова по-бързо подскача!

Satchel Charge - Ziggs поставя експлозиви на земята, които се взривяват при определено време или когато Ziggs си избере. При взрив героите биват отблъснати и получават dmg. Ако Ziggs е в Satchel Charge-a, когато магията се използва той бива изтласкан също, само че без да поема dmg

Hexplosive Minefields - Ziggs мята няколко мини(11 на брой :D ), които при среща с противников герой се взривяват и нанасят damage и забавят противника стъпил на тях. Всяка мина се взривява по-отделно при среща с противников герой. Ако някой герой бива ударен от мини и е в кръг заобиколен от мини неговият damage бива намален за определено време.

Mega Inferno Bomb(Ultimate) - Ziggs мята огнена бомба, в която и да е част от картата като нанася много damage на противниците в зоната около падналата бомба.


Мое виждане:
 За мен Ziggs  е една свежест в League of Legends. Честно казано героят не оправда очакванията ми, за което се радвам изключително много! Очаквах половината магии да са изкопирани от някои герои, но това не се случи и както казах се радвам изключително много. Друго, което ми харесва, е че за героят ще се изискват някакви умения, а не да може да се играе от всеки 2-ри захванал се в играта. Примерно ще ти трябват умения и известна игра с героя, за да се научиш кога, къде и как да слагаш експлозивите, което ще е супер, мега, хипер найс! Друго не се сещам какво да кажа за героя. Трябва да поиграя с него и тогава ще си дам оценката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар