сряда, 10 юли 2013 г.

League of Legends: Lucian, The Purifier

Както казах и в предишната публикация относно новия герой - да той е AD Carry и да той е цветнокож.Тъй като няма да пиша Review за него, смятам да напиша поне едно Preview относно героя.

Умения
Lightslinger(Passive) - след като Lucian използва някое от своите умения, то той ще стреля 2 пъти при следващата му нормална атака. Втория изстрел ще е с намален damage.
Piercing Light - Lucian изстрелва линия от светлина, която вкарва damage на всеки засегнат противник
Ardent Blaze - Изстрелва куршум, който се взривява във формата на звезда, като маркира противници. Ако Lucian уцели някой от маркираните противници, то той ще получи малък бонус бързина.
Relentless Pursuit - Lucian dash-ва(същото като преминаването на Graves) на кратка дистанция, като премахва всякакви забавяния на движението му, които са му били активни до сега. Cooldown-a на магията се премахва, ако Ultimate-а на Lucian убие някой.
The Culling(Ultimate) - Lucian може да се движи свободно докато изстрелва големи патрони :D , които вкарват damage на първият докоснат противник. Можете да кастнете Relentless Pursuit, докато стреляте.

Ето и кратко видео, как героя чисти гората:

Предвиждането ми е, че Lucian всъщност ще е уравновесен от към сила герой. Ключово за хората, които ще го играят е да се възползват от пасива му, тъй че евентуално спамене на магиите не ми се вижда като правилен ход. По-скоро използваш умение - 1 нормална атака - умение - нормална атака и т.н. Същи така ще е важно и да се усвои това комбо между Relentless Pursuit и Ultimate.

Няма коментари:

Публикуване на коментар