събота, 15 декември 2012 г.

League of Legends: Christmas Snowdown Showdown!

Да Коледа наближава и очаквано в League of Legends започнаха да се появяват разни промоции. Първоначално искам да кажа, че Snowdown Showdown-а ще продължи до 26 Декември! Какви неща предлага Snowdown-a сега ще разберем.

(Ако влезете в статията ще видите най-дългата публикация, която съм поствал :D )



Нови зимни skins за герои!

Ако си спомняте добре миналата година Riot пуснаха следните скинове по коледа:
Е те отново са тук и то на промоция! Плюс това Riot ще пуснат още няколко skin-a за други герои по случай Коледа! Героите са Ziggs, Veigae, Katarina и Fiddlesticks!Ето ги и скиновете:
Ето ги и skin-те по-нагледно:
Snowday Ziggs

Dark Candy Fiddlesticks

Bad Santa Veigar

Slay Belle Katarina


Sinks за Ward-ве!

В последно време частта за скинове на ward-ве е абсолютно useless тъй като на практика в нея нямаше нищо. Е, Riot ще променят нещата като пускат 2 skin-a за wards, които всъщност изглеждат доста симпатично. Най-готиното в случая е, че тези skins са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ и ще можете да ги използвате до 6 Януари. Аз лично съм почитател на Снежните човеци, тьй че избора ми на скин не бе труден. Enjoy!

Можете да подарите каквото искате !

Riot ви дават възможността да се превърнете в истински Дядо Коледа! Когато влезете в играта и отидете в store-a ще видите бутона "Gifting Center". Като кликнете на него ще можете да си изберете какво да подарите - герой, скин за герой или RP. За да получите подарък трябва да сте 10 ниво, а за да изпратите - 20-то!


Иконка за summoner профила!

Riot предлагат няколко иконки, които можете да спечелите по следния начин:
Doran's Wreath Icon - Трябва да изиграете игра на Summoner's Rift,  в която да сте в пълен "premades" отбор!
Stocking Blades Icon - Ще получите тази икона ако поръчате RP точки до 26 Декември!
Trimmed Turret Icon - Трябва да подарите някой герой на свой приятел!
Reindeer Urf Icon - Трябва да подарите skin на някой от своите приятели!
Holiday Nashor Icon - Принципно за мен това е най-готината картинка :D ! Можете да я спечелите като "разпространявате Коледен дух" (dafuq?) и като стоите далеч от списъка на Santa Veigar с подаръци :D .
Shopkeeper Icon - Ще получите тази иконка след края на Showdown-a! Само тези, които са събрали повечето от горните икони ще се доберат до тази!

Ето го и сайта на промоцията!

Няма коментари:

Публикуване на коментар