вторник, 2 октомври 2012 г.

League of Legends: Honor Points

От вчера в League of Legends добавиха нова опция - Honor! След всяка игра, до бутончетата за Report, Add Friend и Ignore вече има и едно зелено Thumbs Up бутонче, чрез което можете да дадете Honor на своите съотборници или противници.
Всички играчи имат лимит на "Честа" като играчите, които се справят добре винаги ще имат точки honor, а тези които тролват, обиждат, спамят и т.н. просто няма да имат точки Honor. И какво като нямат точки Honor? Honor точките ще служат за да може къмюнитито да разпознава добрите играчи. Възможно е в бъдеще да има награди за хората с по-вече Honor от обикновеното.

Аз след като видях за пръв път тази система веднага си помислих, че ще има много хора, чиято цел ще бъде разменянето на такива точки. Е Riot са помислили и затова! Ако видите играчи, които си пишат, че желаят да разменят точки Honor, просто ги report-те за "Spamming".

Също така Riot са помислили и за отборните играчи, които могат просто да си дават точки Honor независимо от представянето им в играта. Затова по-голям брой точки Honor ще получавате от играчи с които не сте играли.

GG, Riot :) !

Няма коментари:

Публикуване на коментар