събота, 28 април 2012 г.

Game Of Thrones, Garden Of Bones! Season 2 Episode 4 - Review

Този път закъснявам с Review-то ми за новия епизод на Game Of Thrones, но просто тази седмица ме е хванал мързелът и поради тази причина няма да пиша много за 4-я епизод на Game Of Thrones.



Първо, нека приветстваме Харънхал и Карт в началната карта на Game Of Thrones! В епизода имаше както интересни, така и "WTF?" моменти.

В епизода виждаме Джофри в сфоята кулминация(ако може така да се каже) на своята агресия и съдизм. Той кара своята стража да пребие брутално Санса, а по-късно кара и двете момичета с буквичката "к" да се удрят с колани и тем подобни работи.

Тирион се яви в ролята на спасител на Санса и определено неговата роля във втория сезон на сериал е най-интересна до момента. Той успява чрез своята власт да накара хората в Кралски чертог да му се подчиняват, а в този епизод той успя да спечели своя братовчед - Lancel за доносник.

Нещата около Аря Старк продължават да са все така интересни. След като бе откарана в Харънхъл и живота и бе застрашен, сега е наета от Тайвин Ланистър, за да му сипва вино. Това е доста интересен момент и нямам търпение да видя какво би направила Аря.

Роб Старк продължава да печели битки, а вълкът му е For The Win!

Най-накрая видяхме и Денерис Таргериан. След като тя вече е в Карт, нещата около нея също станаха интересни. След като само един от Тринайсетте гарантира за нея, това означава ли, че другите ще са враждебно насочени към Денерис? Ще намери ли тя подкрепа в Карт? Много са въпросите тук!

В епизода видяхме братята Баратеон! Когато се срещнаха на хълма не стана нищо чак толкова интересно. В края обаче, беше кулминацията на епизода. Тук е и WTF момента! Дали Станис знаеше къде праща своя подчинен? Дали въобще той знаеше, че това е "детето" му? Тези въпроси изникнаха в главата ми!

Btw, тотално за*баха Джон Сноу и случките на север от "The Wall"

Като цяло приличен епизод - 9/10 





1 коментар:

  1. Джофри е извратен две мнения няма :)
    Джуджето просто е хитър и разсъдлив, взима превантивни мерки.
    Аря ще оцелее, не се притеснявам за нея :)
    Роб май се влюби абе да речем, че се впечатли :)
    btw за блондито не се притеснявай, тя все пак е истинската наследница и освен това се е взела на сериозно.
    Относно раждането - добре че започнаха да се появяват фентъзи елементите, че заприлича на историческа драма, та в тоя ред на мисли жалко че не видяхме Джон наистина.

    ОтговорИзтриване