понеделник, 16 април 2012 г.

Crysis 3 вече с анонс!

След като се получи "малък" теч в интернет, от Crytek решиха, че "The best kept secret in shooters"
просто не може да бъде пазена още в тайна и поради тази причина обявиха, че през пролетта на 2013 година ще можем да играем Crysis 3! Както разбрахте от миналата статия за Crysis 3, играта ще излезе за PC, Xbox 360 и Playstation 3.



В третата част на Crysis ще влезнем в ролята на "Prophet", който ще разполага с извънземни и човешки оръжия като ще имаме и лък!



Действието отново ще се развива в Ню Йорк, който този път обаче е попаднал в Nanodome и навсякъде е пълно с блата, високи дървета абе направо да го кажа - в Crysis 3 Ню Йорк е една джунгла. На всичкото отгоре градът ще бъде разделен на 7 зони, които можем да ги наречем "Седемте чудеса"(доста странно име за зона в игра...) Можете да видите тези "чудеса" на по-долните картинки.

Играта ще е със sandbox базиран геймплей и ще използва CryEngine 3. Със сигурност играта ще изглежда добре, както виждаме на снимките и съм почти толкова сигурен, че тази игра ще е едно достойно продължение на поредицата от Crysis игри!

Трейлърът на играта ще излезе до 7 дни!

А и най-важното нещо, което трябва да направите в Crysis 3 е.......................да станете ловец! ""Become The Hunter":







Няма коментари:

Публикуване на коментар