четвъртък, 22 март 2012 г.

Steam лудница!

Нямам представа какво им става на Steam в последно време, но е факт, че ЛУДНИЦАТА ОТ ОФЕРТИ ПРОДЪЛЖАВА! Този път Steam ни предоставят за почти без пари, игрите на Square Enix.

Ако след като сте чули това име си казвате "Ко речИ Ко?", ще ви кажа само, че те са създателите на игрите от поредицата Hitman. Та, като заговорихме за Hitman, от Steam ни дават 75% отстъпка точно на поредицата от Hitman игри.
Много силно ви препоръчвам да си купите The Hitman Collection, защото ще си купите абсолютно всички Hitman игри излезли до сега за някакви си 5$!

Намалението обаче не е за Hitman! От 22 до 26 Март, ще можете да си купите и колекцията от абсолютно всички игри на Square Enix! По-принцип без отстъпка, това би ви струвало 329,46 евро, но в момента можете да си закупите Collection-a за 74,99 евро. В този collection се включват освен Hitman игрите, ще можете да си имате игри като Deus Ex: Human Revolution, Lara Croft, Tomb Rider и т.н. Мега якото в случая е, че освен игрите, ще получите всички DLC-та и тем подобни неща в този Collection. Тъй че, ако имате повечко пари, не се замисляйте!


Аз лично бих си купил игрите, но е тъпо, защото все още нямам карта и няма да мога да се възползвам от тези намаления :( . Все пак ако имате желание да отделите едни 3 евро за да мога да поиграя Hitman, се чувствайте свободни да ми подарите играта на Steam ID-то ми: nikolaij95

Няма коментари:

Публикуване на коментар