неделя, 22 януари 2012 г.

Hakuoki: Demon of the Fleeting Bloosom на хоризонта!

Преди малко разглеждах сайта на Metacritic и открих, че през Февруари се очаква игра за PSP. Не знам до колко е достоверно това, но реших да го постна в блога, защото е просто светлинка в иначе мрачният тунел на PSP игрите.

Както може би се досещате играта е създадена от Японско студио - Idea Factory,  а играта е:

Hakuoki: Demon of the Fleeting Bloosom

По жанр играта се води Adventure. Дори в момента играта е достъпна за Pre-order, но няма все още български магазин, в който може играта да се Pre-order-не! Standart Edition-а за играта е достъпна за Pre-order на цена от $29.99CDN! Limited Edition-a е достъпен за Pre-order на цена от $39.99CDN! Limited Edition-a включва: 
1. Hakuoki: Demon of the Fleeting Bloosom UMD Disk
2. Collectible Art Book
3. Collectible Soundtrack CD
В youtube има и пуснат Trailer на играта, като има доста интересни коментари на хора, които нямат търпение да дойде 14 Февруари. Ето го и Trailer-а:



Ето и от къде можете да направите Pre-order на Limited или Standart Edition-a на играта: click

П.П. Ако имате желание да видите Unboxing на Standart или Limited Edition-а на играта от моя милост не се притеснявайте да постнете един коментар отдолу, в който казвате, че бихте желали да Donate-нете и аз ще ви дам съответната банкова сметка.

Update:

Update 2:
Явно няма да има Europe версия на играта :( :( :( .

3 коментара:

  1. Само една игра за PSP-ли ще излезе тази година?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Очаква се и една игра през лятото, плюс/ минус някое друго Mini и ако Японците не ни изненадат отново с някоя PSP игра. Мисля, че ще излезнат и FIFA, PES, NBA игрите и това ще е! Поне за друго не съм чувал...

      Изтриване
  2. Не вярвах, че през тая година ще видя някаква игра за PSP :O .

    ОтговорИзтриване